Mooie levenslessen van Mika

Afbeeldingsresultaten voor engel hond

 

Dit blog draag ik op aan Mika, mijn allerliefste hondenvriendin, maar ook mijn gids op het spirituele pad. Ze was een engel in een hondenlichaam. Ongeveer 6 weken geleden hebben we haar moeten laten gaan, het afscheid nemen van haar was intens verdrietig en tegelijk ook mooi. Ze hunkerde naar vrijheid en avontuur, haar zieke lichaam zat haar in de weg.

Ik weet dat ze nu weer vrij is. Vrij van pijn zie ik haar voor me als ze over de groene weilanden rent en met volle teugen geniet! Een stukje van mijn hart is met haar meegegaan. In de stilte die ze achterlaat, besef ik nog meer hoe waardevol de lessen zijn die zij mij leerde.

Ik voel diepe dankbaarheid voor haar onvoorwaardelijke liefde, de wijsheid die ik in haar ogen las, de kracht die ze uitstraalde en mij duidelijk liet zien waar het om draait in het leven hier op aarde: genieten, geluk ervaren en volledig hier en nu, in het moment aanwezig zijn. Ze was zorgeloos, gedachteloos en vrij van ego. Ze was er gewoon, en ze is er nu nog steeds. Ook al kan ik haar niet meer zien, ik voel haar aanwezigheid des te meer.

De inzichten die ze mij gaf, wil ik graag met je delen in blogs, samen met de avonturen die ik met haar beleefde.

Geniet ervan, laat het tot je doordringen en draag de boodschappen mee in je hart.

 

Liefs Nicole

Reacties

Reactie door Artep 18-10-2018 om 21:24 uur

Heel ontroerend en heel mooi! Ik kijk uit naar de volgende blogs!❤️

1