Nieuwe maan reading Boodschappen van Begeleiding vanuit de Bron

Vandaag is het weer Nieuwe maan en dit keer in schorpioen.

Deze maanfase staat in het teken van innerlijke schoonmaak. Waar voel je je schuldig over of over welke dingen van jezelf schaam je je nog? Spirituele transformatie kan in deze tijd van vernieuwing plaatsvinden door empathie, vergeving en begrip. Niet alleen vergeven van de ander, maar nog belangrijker is het om jezelf te vergeven.

Vergeving wordt nog vaak "verkeerd" begrepen. Het betekend niet dat het niet meer pijn doet, dat je vergeet wat er is gebeurt. Nee, het betekent dat het voor jou niet meer er toe doet, dat het geen invloed meer op jouw leven heeft. Je kiest ervoor om niet meer in het verleden te leven.

Je neemt met vergeving de verantwoordelijkheid voor het opruimen van de scherven van dat wat je ooit probeerde te lijmen.

Je kiest voor innerlijke vrede in plaats van boosheid.

De kaarten van Begeleiding van de Bron, brengen ons vandaag de volgende boodschappen:

 

Afbeeldingsresultaten voor begeleiding vanuit de bron

VRIENDELIJKHEID

Je bent een complex wezen, je bent uniek, en je onderscheidt je op jouw eigen manier. De Bron vraagt je om vriendelijk voor jezelf te zijn, en je fijngevoeligheid te accepteren. Je ziet de energie op deze kaart in spiraalvorm gaan, en dat is om je er aan te herinneren dat er juist in je zachtheid grote power en kracht zit. Die energie is hier om je te helpen alle niveaus te helen. Hij is er ook om je er aan te herinneren dat je een goddelijk Lichtwezen bent, en dat je net zoveel waard bent als ieder ander menselijk wezen op aarde. Glimlach, en erken je eigen authenticiteit en schoonheid in al zijn glorie.

Accepteer jezelf

Geloof in jezelf

Houd van jezelf

Vergeef jezelf.

Afbeeldingsresultaten voor begeleiding vanuit de bron

 

WASDOM

Zelfs de eenvoudigste overweging van je leven, de eenvoudigste poging om uit te vinden hoe en waar naar toe je verder moet gaan, stuurt je energie en opent je voor je hogere bewustzijn en hogere doel. Blijf dit gewoon doen. Laat je menselijke geest met zijn beperkte manier van kijken, je niet vertellen dat je vastzit of dat je niet vooruit gaat. Dat is niet waar. Je opent je steeds meer, je leven is aan het stromen, en je ziel komt tot wasdom! Blijf geloven, in jezelf en in de Bron. Weet dat je op de juiste weg bent, en dat je steeds meer opent voor je hoogste potentieel-stap voor stap.

 

Liefs Nicole

ReactiesNog geen reacties op dit blogbericht... Ben jij de eerste?