Volle maan!

Deze volle maan periode staat in het teken van afsluiten van wat niet meer bij je past en open staan voor alles wat het nieuwe jaar je brengt. jezelf terugtrekken om eens in stilte te voelen wat er komend jaar met jou mee mag en wat je met liefde achterlaat. Het is een mooie tijd om te genieten en uit te rusten, van liefde geven en liefde ontvangen. Voor sommigen kunnen deze dagen ook wat melancholisch aanvoelen. Weten dat er een eind komt aan een periode in je leven, omdat je voelt dat het niet meer bij je past kan ook een stukje veiligheid bij je wegnemen. Dan is het heel belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en niet terug te vallen in oude gewoontes en gedragingen omdat je bang bent. Beslissingen die uit angst genomen worden, kunnen nooit liefdevol zijn. Deze tijd van kerst en gezelligheid kan er ook voor zorgen dat je uit gewoonte dingen doet of afspraken maakt omdat het zo hoort en niet omdat het voor jou goed is. In momenten van bewust luisteren naar je innerlijk stem kun je ontdekken dat je bent vergeten te kijken naar wat jij eigenlijk wil. Belangrijk om te onthouden dat als iets niet goed voelt voor jou, het ook niet goed voor je is. Luister naar de signalen van je lichaam en vertrouw erop. Lief zijn voor elkaar, maar zeker voor jezelf!

De volgende boodschappen komen jou ondersteunen en begeleiden:

Afbeeldingsresultaten voor terugkeer van spirit onbevreesd

Angst is een natuurlijk iets, normaal en gezond. Het is een deel van het menselijke overlevingsmechanisme. Maar soms kan angst op een ongezonde manier bezit van ons nemen waardoor we bijna neervallen. Geliefde, je hebt deze kaart vandaag gekregen omdat de energetische indruk van angst je blokkeert in de noodzakelijke vooruitgang van je leven. Het feit dat je nu angst ervaart is een teken dat je op het punt staat een stap voorwaarts te nemen op je pad. Het kan ook betekenen dat je pad wordt geblokkeerd door negatieve, bange energie die je in je hebt. Deze kaart brengt je zachte, liefhebbende energie van Spirit om je de emotionele ondersteuning te geven die je nodig hebt. Hij maakt je hartcentrum sterker om je te helpen de gedachten te overwinnen die op angst zijn gebaseerd en die je beperken, waardoor je je inhoudt. Je hebt teveel nagedacht oer de dingen waarvan je dacht dat je ze moest doen in je leven. Het is nu tijd om actie te ondernemen, stapje voor stapje. Als je angst ervaart, is er ook vaak een gebrek aan vertrouwen. Het is tijd dat je je vertrouwen in handen van Spirit geeft. Er is een reden dat je het gevoel hebt dat je actie moet ondernemen. En er is ook een reden dat je de blokkade van angst ervaart. Heel vaak is het enige waar we bang voor zijn, juist datgene wat ons weer de nodige kracht geeft. Angst is de factor die we allemaal moeten overwinnen om stap voor stap in onze kracht te komen. Haal adem terwijl je lichaam ontspant en laat je gedachten los. Geloof in jezelf. Vertrouw op het goddelijke. Begin met het maken van de nodige stappen voorwaarts -ondanks je angst. Denk eraan, angst is een gevoel, geen werkelijkheid. Je kunt niet langer klein blijven, je hart zegt je verder te gaan. Wees dapper. Wees niet bang. Ga ervoor!!!

Afbeeldingsresultaat voor terugkeer van spirit omhoog

Ook deze kaart geeft een passende aanvulling op de vorige boodschappen:

Het is tijd om niet langer naar de grond te kijken. Richt je ogen naar de hemel. Jezelf laag en klein houden doet niemand goed. Deze wereld heeft je nodig- de ware jij. Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent. Het is ook van invloed op hoe je jezelf in de wereld zet. Binnenin je wacht een heel ander leven, dat roept om te worden geleefd. Het enig dat er in de weg staat ben jij. Het Universum ziet je en weet dat je een goddelijke vonk in het heelal bent. Je wordt geroepen om dit aspect van jezelf nu ook te gaan omarmen. Sta op, houd je hoofd omhoog en kijk naar de manieren waarop je jezelf je kracht ontneemt. Het is tijd dat je het gevoel van dat je het waard bent en je gevoel van eigenwaarde begint op te bouwen. Spirit weet dat dit geen makkelijke taak is, daarom krijg je vandaag deze boodschap. Iedere keer dat je voelt dat je niet goed genoeg bent, kijk omhoog en weet dat de hele kosmos je ondersteunt. Wanneer je de lucht boven je ziet, laat die je eraan herinneren dat je meer dan goed genoeg bent. Je bent een incarnatie van God. En de enige die je het gevoel van het waard zijn en het gevoel van eigenwaarde kan geven, ben jij. Je engelen en gidsen willen niets meer dan dat je de waarheid onder ogen ziet over wie je werkelijk bent. Begin te kijken naar het goede in je, wat je eigenlijk waard bent, en het verschil dat je echt maakt. Begin jezelf te zien zoals het Universum je ziet. Binnenin ben je een schitterend licht van de goddelijke Bron. Denk er aan wie je bent.

Laat deze boodschappen diep doordringen in je hart en ziel. Voel er de waarheid in en neem deze mee in de stille ruimte diep in jezelf.

ReactiesNog geen reacties op dit blogbericht... Ben jij de eerste?