Zielsverbinding van 6 oktober 2019, (channeling)

Lieve ziel, lief mens,

Waar je zo naar verlangt is diepe zielsverbinding met jezelf en daarna ook met anderen. Diepgang gaat voor jou vaak over pijn, zoveel pijn tot diep in je ziel. Emotionele geraaktheid staat voor jou gelijk aan de energie van pijn, intense tranen en teleurstellingen. Zo gauw je alle teugels los wil laten en in diepe verbinding met het zelf, je ziel komt, dan trek je terug. Je mag daar maar even blijven van jezelf, want het herinnert je tegelijkertijd aan diepe angst, pijn en eenzaamheid.

Je voelt op dit moment heel duidelijk dat je bijna tot in je kern bent, je ziel. Je voelt je vaak al lichter, je leven voelt lichter en je hebt enorme behoefte on nu ook echt uit je cocon te stappen. Uit angst denk je dat je daarbij hulp nodig hebt van buiten jou, iemand die je zegt hoe je je moet voelen en of wat je voelt wel klopt.

Wij zeggen je: Het is nu tijd om je eigen koers te varen en eens goed te luisteren naar je innerlijke stem, alleen jouw stem. De stem van je hart dat fluistert achter de duidelijker aanwezige stem van je ego. Onder de angst en het jezelf binnen de veilige regels en grenzen houden, lig jij en alles wat je de wereld te bieden hebt. Leg je ziel in alles wat je al doet, 100 procent. Zonder nog te zoeken of te bedenken wat nog meer en hoe je dat dan moet vinden of doen.

Wat je voelt als je contact maakt met het universum, kristallen, engelen, energieën of wat jou ook aantrekt, dat ben jij. Dat ben jij onder alle schillen, gevormd door het leven.  Je voelt dat er nu alleen nog maar een dun vlies over je heen ligt en dat maakt je bang. Je durft jezelf niet helemaal te geven, niet helemaal vol overgave te leven, omdat je diepgang met pijn vergelijkt.

Het contact met de mensen die je op je levensreis ontmoet hoeft alleen maar met je ziel te zijn. Dat is alles. Durf te leven vanuit je ziel, want dat ben jij, daar ligt je waarheid.

In vele levens hiervoor heb je jezelf gevonden als heler, heks, spiritueel leraar, maar toen was de wereld nog niet klaar voor jou. Je bent verjaagd, gekleineerd en afgestraft. Maar nu mag je er zijn.

Mag jij er van jezelf zijn? Durf je je te ontdoen van alles wat niet licht en ziel is? En van je ongeloof? Doe waar je blij van wordt, verdiep je in de stenen en kristallen, nodig mensen uit en raak ze met je woorden op subtiele manier. De kleinste vonkjes zijn genoeg.

Creëer, geniet, kleur, schrijf en deel, maar doe dit alles vanuit het diepst van je ziel.

Kom thuis lieve ziel en geef jezelf de ruimte om overgave te ervaren.

Jouw licht zal anderen aantrekken. Durf van je veilige paden te lopen en durf als je geraakt bent, op welke manier dan ook, in jouw energie te blijven. Verlies jezelf in contact met al het moois dat de aarde je te bieden heeft en de stem van je ego lost op in liefde.

Wat jij voelt als thuiskomen in muziek, meditatie, kristallen, healing of wat voor jou resoneert met de frequentie van liefde, kun je altijd en overal ervaren. En als dat gebeurt, dat jij van jezelf mag genieten, bewust van de helende energie die er door jou en van jou af straalt, zul je op een hogere  energie trilling leven.  En dan leef je vanuit je ziel, in liefde en totaal vrij van angst.

Pas als jij jezelf mag zijn en de diepgang daarvan toelaat, kun je vanuit je hart kiezen wat je wil doen en ervaren. Dan kies je voor dat wat je verrijkt in plaats van voor datgene wat jou moet vertellen of je van waarde bent. Houdt het klein en wij brengen het grote op je pad.

Reacties

Reactie door Artep 09-10-2019 om 12:51 uur

Wat een geweldig mooi stukje weer van jouw hand. Zo liefdevol vanuit het hart. Zo Prachtig puur. Echt een feest om te lezen. Vooral ook omdat Mika dan voor mijn ogen herleeft. Precies zoals ze was. Wat fijn dat je de gave hebt om contact met haar te maken. Zo zie je dat dood niet bestaat. . Natuurlijk is het een gemis dat haar fysieke nabijheid ontbreekt. Maar al het andere is er nog. Supermooi en supergoed.❤️

1