Over mij

Welkom lieve ziel!

Mijn naam is Nicole Wijkel. Ik bengetrouwd met mijn jeugdliefde Tim en trotse moeder van een zoon. Sinds een aantal jaren wonen we in het prachtige dorpje Geverik in Beek, Zuid-Limburg.

De weg die ik aflegde om mijn bewustzijn te ontwikkelen en te worden wie ik nu ben, heeft geleid tot het openen van mijn praktijk coachingspraktijk Nickay.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om te mogen zijn wie je bent, vrijheid te ervaren en gelukkig te zijn. Nadat ik mijn wedergeboorte mocht meemaken ging er een wereld voor mij open en leerde ik mezelf kennen.

Ik leerde dat mijn intuïtie goed ontwikkeld is en dat ik me makkelijk op de energie van anderen kan instellen.

Plotseling wist ik wat mijn levensdoel hier op aarde is: mensen begeleiden bij het afleggen van het pad, dat ik zelf aflegde.

De laatste jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, onder andere:

Naast de waardevolle en liefdevolle lessen die ik leerde van mijn leraren en coaches, geeft meditatie mij veel kracht en innerlijke vrede. De engelen en orakelkaarten helpen mij bij het vinden van antwoorden op vragen of situaties.

Ook maak ik gebruik van de Crystal Herbs Essences.

Mijn doel is om je te laten ontdekken hoe mooi het leven en de aarde waarop we leven is. Hoe het voelt om thuis te komen in jezelf en je te her-inneren wie je bent: een prachtige ziel in een mensenlichaam.

Samen op pad in liefde en respect.

Liefs Nicole